Alcoholvrije cocktails

Alcoholvrije cocktails
Een alcoholvrije cocktail wordt ook wel een mocktail genoemd. Traditioneel kennen we natuurlijk alcoholvrije cocktails zoals de Virgin on the Beach. Bij zo'n cocktail wordt een bekend recept gepakt en alleen de alcohol weglaten. Bij Mainly Malt willen we nog een stapje verder gaan. Wij bieden stuk voor stuk nauwkeurig samengestelde mocktails aan. Nieuwe smaken die uitstekend op elkaar afgestemd zijn. Prijswinnende drankjes die jou en je gasten zullen verbazen!

Marie & Kaat, 2 zussen, zijn de founders van The Mocktail Club. Rond haar 18e werd Marie intolerant voor alcohol. Een klein drama voor iemand die net het nachtleven had ontdekt. Er zat dus niks anders op dan nuchter door het leven te gaan.

​Waar ze zich aan stoorde was het beperkt aantal goede alternatieven voor alcoholische drankjes.Op elke receptie wordt er goed bedoeld een glaasje fruitsap in je handen geduwd. In het café krijg je een colaatje en met wat geluk krijg je er een ijsblokje en een citroentje bij.

​Daar wilde ze wat aan veranderen! Zelf is Marie geen grote fan van frisdranken en wilde ze iets gezonder, origineler en feestelijker brengen: een non alcoholisch drankje waar aandacht aan besteed wordt. Marie startte eerst een blog waar ze receptjes deelde van originele mocktails. De vraag werd groter en The Mocktail Club veranderde van een blog naar een bedrijf.

​Haar zus Kaat stapte mee aan boord en samen bouwden ze The Mocktail Club verder uit. Hun mocktails worden in een eigen atelier bereid met verse vruchten en kruiden. Ze werken uitsluitend met natuurlijke ingrediënten en ongeraffineerde suikers. Kleur en smaakstoffen en gekke E-nummers vind je in hun producten niet terug.

​Momenteel kan je hun mocktails in heel wat horecazaken proeven, waaronder enkele sterrenzaken. Wil je thuis genieten van de mocktails? Bestel ze dan eenvoudig in de webshop en laat ze aan huis leveren!