Brunswick Aces Spades Sapiir, alcoholvrije gin uit Australië

Prijs en beschikbaarheid

SKU: 86041663

Beschikbaarheid: Op voorraad
Dit product wordt direct verzonden vanuit ons magazijn.

€26,19
Inclusief 6% BTW, exclusief verzendkosten

Omschrijving

Brunswick Aces Sapiir is een verrukkelijke alcoholvrije spirit afkomstig uit Australië, die een perfect alternatief biedt voor een klassieke gin. Met zijn hartige, frisse smaak met een vleugje groene kardemom en verse kruiden, gebalanceerd met zoete citrus en inheemse citroenmerte, geeft deze spirit je een sensationele smaakbeleving.

En het wordt nog beter: de Tasmaanse peperbes creëert een illusie van alcoholhitte in de keel, waardoor het lijkt alsof je een echte gin drinkt! Probeer hem zeker eens met een tonic, maar ook als basis voor cocktails is deze alcoholvrije spirit een aanrader.

Geniet van de smaak zonder de alcohol met Brunswick Aces Sapiir. Deze revolutionaire nieuwe fles maakt het mogelijk om keer op keer de perfecte hoeveelheid te schenken. Geen verwarring meer bij het gebruik van sapiir, onze doppen helpen je om nauwkeurig alle ingrediënten in 15ml, 30ml, 45ml en 60ml hoeveelheden af te meten.

En als kers op de taart: wees creatief met de garnering. Probeer gedroogde limoen, rozemarijn, aardbeien of peperkorrels om jouw Brunswick Aces Sapiir perfect af te werken en nog meer smaak toe te voegen aan jouw drankje.

Aanvullende productinformatie

Over dit artikel zijn nog geen vragen gesteld.

Stel een vraag
Wij verzenden uw bestelling met PostNL. Hierbij geldt: op maandag tot en met vrijdag voor 17:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. We bieden verschillende verzendopties aan. U kunt tijdens het afrekenen een keuze maken voor een van de opties.
Bekijk de verzendkosten voor

Verzenden naar België (BE)

VerzendmethodeOrderbedrag onder €49,99 Orderbedrag boven €49,99
Pakket met Track & Trace€6,99 Géén verzendkosten!
Pakket met Track & Trace, alleen opgegeven adres€7,19 €0,19
Afleveren bij een PostNL pakketpunt€6,99 Géén verzendkosten!

Er zijn geen beoordelingen over dit artikel.

Schrijf als eerste een recensie